Bemutatkozás

 

A Sőregi Mester Kft. 1989-ben kezdte meg működését egyéni vállalkozásként. A megrendelések növekvő számának köszönhetően az egyéni vállalkozás mára kinőtte magát, amely az asztalosműhely korszerűsítésében, a géppark, továbbá a dolgozói létszám és a termékkínálat bővülésében egyaránt megmutatkozik.

A kezdeti, családi ház pincéjében berendezkedett műhely területében és felszereltségében is igen nagy fejlődésen ment keresztül az évek során. Jelenleg a legmodernebb berendezések, CNC-vezérlésű gépek segítségével dolgozunk, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy mind az egyedi igényeknek, mind pedig a szériamunkáknak eleget téve magas színvonalon, rendkívüli pontossággal, rövid időn belül gyártsuk le termékeinket. Termékpalettánk igen széles; az egyedi méretű kültéri és beltéri nyílászárók mellett bútorok, falburkolatok, lépcsők készítésével egyaránt foglalkozunk. A termékek kivitelét tekintve is megtalálja minden kedves megrendelőnk a saját ízlésének megfelelőt – az antiktól a modernig bezárólag. Az általunk gyártott termékek helyszínre szállítását és szakszerű beszerelését is vállaljuk az ország egész területén.

Filozófiánk a kimagasló minőségű, folyamatos fejlesztés és elérhető ár mellett megvalósuló termelés és szolgáltatásnyújtás hármas kritériumában ölt testet. Ennek megfelelően már a gyártást megelőzően az alapanyag kiválasztásakor is gondosan járunk el; kizárólag kitűnő minőségű, első osztályú alapanyagokkal dolgozunk a termelés egész folyamata során.

Rólunk írtákújságcikkek

 

Cégünkről az alábbi újságcikkekben írtak (a hivatkozásokra kattintva a cikkek megtekinthetők):

Kiállításokképgalériaképgaléria

 

Munka közben...képgalériaképgaléria

 

Pályázatokpályázatok